dilluns, 19 de març del 2012

Sortida per Mora


Lo cap de setmana passat no vam planificar cap sortida perquè volíem passar un diumenge esmorzant amb la família, o anant a fer un tomb amb la dona o fent qualsevol altra activitat que normalment no fem perquè diumenge al mati esta reservat a la bici. Però ahir vam tornar a la normalitat fent una ruta pel terme de Mora amb la gent de la Penya i del CC Salou. A les 9 tocades sortim del davant de la Llar de jubilats, punt de trobada històric tant de bicis com de motos. Som quasi una vintena que arranquem cap a La Fatarella. La major part del trajecte es per pistes rodadores: passem per les Camposines i anem pujant sense patir massa, excepte l’últim tros que, desprès de fer una sendera de pujada bastant criminal, mos deixa davant d’unes trinxeres de la Guerra Civil, ben a prop de La Fatarella. Desprès fem un trosset de carretera i agafem una sendera de baixada molt rapida i xaladora. Degut als compromisos familiars habituals i calçotades pendents, es decideix tornar cap al poble per poder ser a casa a la 1. A la benzinera de les Camposines, un grup marxa per la carretera cap a Mora i l’altre es fica pel barranc per poder allargar una miqueta mes la sortida. Al final hem fet uns 40 quilometres sense patir, amb molt bon ambient i per llocs no habituals per naltros. Tenim un terme molt gran, però també es bonic sortir fora per conèixer altres termes i amb gent d’altres pobles. Sempre pots conèixer algú que està mes llunat que l’Angel a l’hora de baixar per llocs difícils...
Diumenge que ve farem tot lo recorregut de la Cabra d’enguany per poder tenir totes les dades necessàries i seguir planificant per fer una cursa de categoria. Sortirem a les 8 del mati des de les piscines.
I com que el dia ja s’allarga bastant, començarem a sortir los dimarts per la tarda cap allà a quarts de sis. Farem tombs d’una hora i mitja i uns 20 quilometres. Qui vulgui venir ja xiularà.