dimarts, 15 d’octubre del 2013

2ª Cursa de relleus

Dissabte va tenir lloc la 2ª Cursa de relleus en un circuit completament diferent del de l’any passat i amb un  temps que mos va respectar i que va permetre que tots poguéssim gaudir d’una magnifica matinal ciclista, com diu lo nostre amic Paco.
Amb un circuit ben marcat i preparat del dia abans, a partir de les 8 del matí només calia acabar los últims detalls per tenir-ho tot a punt per la sortida: l’arc d’arribada, gentilesa de Bicisports Aubanell, la zona de relleu i quatre coses més.
Poc a poc van anar arribant los participants que es van dedicar a fer tombs pel circuit, estudiar-lo bé i preparar estratègies de cursa que desprès no segueix ningú.
A 2/4 de 10 es dona la sortida al primer relleu dels 9 equips que finalment es van inscriure, entre ells un de fèmines. I au, a pedalar durant una hora. Alguns dels participants feien un parell de voltes, però la majoria en tenien prou amb una perquè això dels relleus és més dur del que un pensa. I més en un circuit com aquest que tenia un parell de pujades que et feien aixecar el cul del seient.
De bon començament ja es distingeixen dos equips que lluitaran per fer més voltes que els altres, però aquí tothom apreta i ningú s’ho pren com un passeig. Poc a poc van passant los minuts: queden 30 minuts, 10 minuts, 5 minuts, ultima volta... Finalment passa una hora i es dona per acabada la cursa. I n’hi ha mes d’un que ho agraeix.
Entrepans i beguda per tothom, lliurament de premis, comentar la jugada i cap a casa. Fins l’any que ve.
Des de l’organització volem donar les gracies a tots los que vau pujar a correr i als que els vau acompanyar, a Paco per la magnifica radiació a la que ja mos te acostumats, a la Fàtima pel munt de fotos que fa i a Bicisports Aubanell per deixar-mos l’arc inflable i tots los cartells que van fer que la cursa tingués un aspecte fantàstic. Esperem que us hagi agradat i que torneu per participar a la 3ª edició.