diumenge, 29 de gener del 2012

Mare, fa fred


Això es lo que han degut pensar uns quants aquest mati quan han obert un ull i han decidit quedar-se al llit i no tocar la bici. Però almenys hi han hagut sis valents que no s’arronsen i pensen que el diumenge es dia de sortir peti qui peti.
O sigui que a les 9 ja érem a la Societat i preparats per fer un tomb que mos havia de portar fins a Mora i tornar per Darmos i La Serra. Ha estat una sortida tranquila, amb un solet que mos ha anat calentant cada cop mes (Jaume inclús s’ha hagut de treure els guants) i que ha servit per anar junts un grup de gent que normalment no coincidim. Serà la primera de moltes sortides.
I a l’arribar al poble tres han anat cap a casa i tres han anat a fer la sendera nova del mas de Quelo. Desgraciadament les motos ja hi han passat i han desmuntat un parell de zones que havíem arreglat fa un parell de setmanes. Que us faci profit nois i sempre us tindre present a les meues pregaries.
I el cap de setmana que ve cadascú que faci el que pugui perquè es Sant Blai i no hi ha programada cap sortida pel diumenge. Haureu d’esperar fins lo 12 que anem a Llaberia amb los de la Penya Ciclista Ribera d’Ebre. Pot ser una sortida èpica.