dimecres, 28 de març del 2012

A per la Cabra 2012


Diumenge vam sortir a fer el reconeixement del possible recorregut llarg de A per la Cabra d’enguany per poder treure el perfil i calcular temps.
Vam quedar a les vuit sense pensar que era el dia que canviaven l’hora. Mos trobem a les piscines amb cares de son però a punt per xalar una bona estona. Sortim en direcció als abeuradors i pugem per sota la Baranova i, per Extramurs, anem cap a Padrells per repetir el recorregut de l’any passat fins a Maula amb l’excepció d’una curta sendera i una variant que hem introduït com a novetat. Quan estàvem pels Jumanos, la roda del davant comença a perdre aire: ahir vaig ficar llanda tubeless i vaig aprofitar la coberta que tenia. Mala idea perquè esta plena de forats pels laterals. L’inflem una mica i decidim seguir, a veure si hi ha sort i aguanta. De moment sembla que si, però a meitat de la sendera que baixa cap al barranc de Sant Blai ja veig que no podré seguir. O sigui que decideixo tornar cap a casa i anar a buscar espàrrecs mentre ells tres segueixen avant. Mala sort. De totes maneres he pogut penjar algunes fotos i el perfil del recorregut llarg que es podrà fer en 3 hores (2 hores qui vagi a sac).
Ahir ho vam estar comentant una mica i hi ha opinions per tots los gustos: uns creuen que es més dura que l’any passat, altres, que ho es menys. Hi ha una miqueta més de sendera i nomes repetim la primera part del recorregut de l’any passat. Esperem que agradi tant o més. Tornarem a fer-la unes quantes vegades més abans del 30 de setembre per acabar de polir detalls i deixar-la ben a punt.