dilluns, 14 de maig del 2012

Arreglar i pedalar


Després
Abans
Hem tingut un cap de setmana bastant carregat d’activitat: dissabte vam anar a arreglar un tros de la sendera de Padrells i diumenge vam tornar a Llaberia per provar variants noves. També teníem l’opció d’anar a La Fatarella a fer la Trencatorrompers però amb les curses de la Xallenger anem mes que servits. Potser l’any que ve...

Dissabte a les 8 del matí ja érem a punt per arreglar un tros d'una sendera que mos agrada molt perquè es va recuperar per la cursa de A per la Cabra 2011. Lo Xut s’hi va passar unes quantes hores netejant-la i no es qüestió de deixar perdre tota la feina que es va fer, o sigui que, poc a poc, l’anem arreglant i millorant però sense que perdi les zones tècniques. Ara tocava arreglar una zona d’empedrat que estava a punt de desfer-se i que vam liquidar en una hora i mitja. Abans era un pas una mica tècnic i ara es quasi una autopista. I sinó pregunteu-li a Josep que ja la va provar.
I diumenge vam anar cap a Llaberia per fer una ruta que te de tot: carretera, pista i sendera, baixades rapides i pujades molt dures però sempre rodejats d’un paisatge meravellós. Aquesta vegada, fins i tot vam tenir temps de deixar les bicis i anar a veure la cova del Ramer on hi ha la resta d’unes construccions que sorprenen una mica pel lloc on estan situades. Imatges d’uns temps passats on la vida era molt dura. Va ser una sortida on ja vam començar a notar la calor: arribant a les Moles lo termòmetre de la bici marcava 38º i tothom s’havia acabat l’aigua de les ampolles. I això que aquesta ruta va molt de temps per sota d’arbres i el Sol no et cau a plom, però quan la calor apreta poca cosa es pot fer.  A partir d’ara les sortides seran a les 8 del matí per poder aprofitar la fresqueta al màxim.