dilluns, 11 de juny de 2012

Canvi de plans


Ahir teníem previst fer el possible recorregut llarg de A per la Cabra d’enguany però vam decidir canviar i anar cap a Gavadà passant per Aumet,.una zona que feia temps que no visitàvem.
La pujada fins al coll de Monetze la vam fer sense suar massa però la calor ja apretava i encara no eren les nou... A partir d’aquí tot baixada fins a Aumet. Abans d'arribar-hi trobem una bici que algú que devia fer dos metres d'alt ja no volia. Quin ferro! Desprès d'una pujadeta per arribar a la pista de Gavadà, fem parada llarga perquè l’Angel ha perdut lo bidó d’aigua i ha de tornar enrere a buscar-lo i, quan ja marxàvem, em dono compte de que la meua roda esta desinflada. Quatre manxades i amunt, meravelles del tubeless. Agafem la pista direcció a Gavadà i la baixada a sac fins que se li creua un gos a l’Antonio que no se’l menja per centímetres: anaven gos, gossa i un cadellet. Desapareixen pel bosc i naltros camí de tornada cap a Tivissa per les Moles. La meua roda seguia perdent aire i a l’arribar baix decideixo anar per carretera fins al poble mentre els altres se’n van a fer l’ultima sendera del dia.
Arribo a casa amb la roda baix de tot. Be, ja ho miraré a la tarda que ara m’he de dutxar i anar a bufar al casament de Quimo, que no s’espera la cançó que li tenim preparada. Felicitats company!!
I diumenge que ve cap a Amposta per participar a la Duextrem, quarta prova de la Xallenger.