diumenge, 16 de desembre del 2012

Amb bici per La Marató



Avui hem anat a Móra per participar a la pedalada per recaptar fons per La Marató de TV3. Un gran dia i una molt bona causa.
Sortim 10 persones, puntuals a les 9, des de Tivissa. Ens separem en tres grups: grup senderiste cap a Banyoles, grup tranquil cap al camí de l’abocador i grup racing cap a Darmós. Quedem en trobar-mos a l’entrada de Móra per poder arribar tots en grup. Lo grup senderiste arriba primer i al cap de cinc minuts lo grup racing. Esperem una miqueta per si arriba lo grup tranquil però ja es quasi l’hora i decidim marxar cap a l’ajuntament, no sigui cas que ja hi siguin. I efectivament, allí estaven tan panxos. Bé, ja hi som tots. Foto de rigor de tots los ciclistes i mos preparem per gaudir d’una matinal de ciclisme amb tranquil·litat i molt bon temps. Hi ha gent de Móra, Gandesa, La Ràpita, Benissanet, Ascó... xiquets i xiquetes, homes i dones, molt bona tropa.
Los companys de la Penya han preparat dos recorreguts: un que va fins al Pas de l’ase pel costat del riu i un altre que va pel barranc de Perles i torna pels Roianos fins a trobar l’altre grup i fer la tornada conjuntament. Sortim a ritme tranquil i així anem tota l’estona, aturant-mos un parell de vegades per reagrupar-mos i passant-ho bé un dia en que lo més important és ser-hi i poder lluir lo mallot de La Marató que, per cert, va una mica apretat de talla. Abans de les 12 ja tornem a ser al punt de sortida i fem l’ultima parada per prendre un petit piscolabis que mos ha preparat l’Ajuntament de Móra. Una estoneta de descans i agafem les bicis per fer la tornada seguint la via del tren fins a Darmós i per les Rioles fins a Tivissa. A quarts de dues ja érem a casa després d’haver fet 55 quilometres que ni s’han notat. Bé, l’Andreu si que ho ha notat perquè se li ha afluixat lo pedal i ha hagut de fer l’últim tros de carretera caminant. Però, tot i amb això, ha sigut un gran dia.