dimecres, 24 de juliol del 2013

2ª Pedala popular amb btt



Diumenge vam participar en un dels actes que ja formen part de la Festa Major de Sant Jaume: la Pedalada popular amb btt. Aquesta pedalada esta adreçada, sobretot, als xiquets i gent jove perquè tinguin l’oportunitat de fer una sortida amb altra gent i comencin a conèixer aquest esport. I estem molt contents de la participació que vam tenir.
Vam preparar un circuit que no fos massa exigent i que fos per pista. Viure a Tivissa és una meravella però pels que comencen en bici no ho és tant: en un moment o altre s’acaba pujant. O sigui que vam buscar un dels pocs recorreguts que es poden fer sense patir massa i xafant ben poca carretera.
Sortim del camp de futbol cap a Padrells, pugem a Jumanos, Pixavaques , moli del Rei i amunt per anar als horts de la Roja i sortir al Puig, carretera vella, un tomb per dins del poble i cap al camp de futbol un altre cop per acabar lo recorregut i recuperar-mos de l’esforç amb un petit refrigeri desprès d’haver fet uns 8 quilometres.
Vam ser una bona colla amb molta participació de xiquets ben joves que s’ho van passar d’allò més bé. Inclús les caigudes o les punxades d’algun d’ells va ser motiu de conversa mentre menjaven les patates del vermut. Lo més important és que hi va haver molt bon ambient, amb los més experimentats ajudant als que no ho eren tant i tots gaudint d’una sortida totalment diferent de les que estem acostumats a fer.
Gracies a tots los que vau participar i ara, a preparar-mos per aquest dies de festes.
Visca Sant Jaume!!