dimarts, 10 de setembre de 2013

8ª btt de l’Ebre – Camí de SirgaDesprès d’un parell de mesos de descans, es reprenia la Xallenger 2013 amb la cursa que organitzen los amics de la Penya Ciclista Ribera d’Ebre. Una cursa que es presentava molt dura pel desnivell, la distancia a recórrer i la calor que feia los últims dies. També hi havia el record de l’anterior cursa de Benissanet que en va deixar a més d’un amb la moral per terra i amb poques ganes de tornar a patir una matinal esgotadora.
Però, afortunadament, va ploure i això va fer feliç a molta gent perquè va deixar un circuit fantàstic i unes temperatures idònies per fer una cursa. També va portar més feina pels organitzadors i s’ha d’agrair tot l’esforç que hi van posar. Quan les coses es fan bé i amb ganes, es nota i els de la Penya en saben un rato llarg: recollida de pitrals ràpida, circuit molt ben marcat, un polo brutal, com diu Lo Referent, un bon plat de pasta i amb ganes de tornar-hi l’any que ve.
Tornar a felicitar i agrair als companys de la Penya Ciclista Ribera d’Ebre i a tothom que hi ha col·laborat, l’esforç i la il·lusió posada en organitzar una matinal ciclista de 10.
Ara a seguir entrenant per la cursa que tancarà la Xallenger 2013: la 6ª A per la Cabra, la millor cursa de totes. Ja ho sabeu, lo dia 22 tots cap a Tivissa. Jo, de moment, me’n vaig a prendre un relaxing cup of cafe con leche al bar d’aquí baix.

Classificacions dels socis del club d’entre 131 participants:
Victor – 22 – 2:02
Esteve – 53 – 2:15
Oscar – 101 – 2:40
Angel – 115 – 2:52
Jaume – 122 – 2:56