dilluns, 23 de desembre del 2013

2ª Pujada a Santa Magdalena de Mucoró



Molt bona sortida ahir amb los amics de la Penya que mos van convidar a participar a la 2ª Pujada a Santa Magdalena de Mucoró com ja van fer l’any passat. I com que som gent agraïda i mos agrada lo bo, cap allà vam anar.
Sortim a les 9 tots en grup i amb una mica de fred, però el Sol ja ha tret lo cap i sembla que no patirem tant com diumenge passat a Benissanet. Anem pujant per pistes i camins i entrant en calor, fins arribar al punt de sortida de la Pujada, que s’ha d’escriure així, amb majúscules, perquè s’ho mereix. Fem reagrupament, solucionem un petit problema mecànic i tothom preparat .... 4,3,2,1 i amunt!!! Surt un grupet de 3 al davant que sembla que portin un coet mentre la resta anem fent com podem i bufant bastant. Es una pujada curta però intensa que t’eixampla el pit a base de be. Quan arribem  a dalt passem una bona estona tossint i notant com una espècie de cruiximent dels pulmons. Sort que nomes ho fem un cop a l’any... Quan ja ha arribat tothom, fem la foto de record i marxem cap a una caseta molt ben situada on mos estava esperant una bona tassa de xocolata calenta, melindros, coca, torrons, neules i altres varietats de menjar que, en aquell moment, mos van fer un gran servei. Un cop plena la panxa, es fa lo repartiment de premis als primers de cada categoria i l’Oscar guanya el premi al primer classificat dels clubs convidats. Felicitats, campió!! Desprès brindem amb cava per desitjar bones festes a tothom i cap a casa falta gent, però aquest cop baixem per una sendera bona, bona amb la gent de Benissanet per acabar d’arrodonir un dia de bicicleta fantàstic.
Moltes gracies a la gent de la Penya Ciclista Ribera d’Ebre per convidar-mos a participar d’aquesta prova i cuidar-mos tan be, com sempre. La xocolata calenta, tot un detall.