diumenge, 20 de novembre del 2011

Recollida de trofeu a Amposta

Lo 23 d'octubre va ser l'ultima etapa de la Xallenger que, enguany, constava de 7 proves: Xerta, Amposta, Santa Barbara, Prades, Mora d'Ebre, Tivissa i Gandesa. Gran èxit de participació amb mes de 600 corredors. Per l'any que ve ja es segur que s'afegira Sant Carles de la Ràpita i potser, Benissanet. Tindrem un calendari ben atapit però mirarem de participar a tantes proves com sigui possible. I esperem ser mes dels dos habituals perquè enguany la cosa feia una mica de llastima, sort que la prova de Tivissa es la millor de totes i aixo compensa la minsa representació de corredors tivissans a la Xallenger. Minsa però potent, que si no mos posem les floretes naltros, no ho farà ningú.
Com a tancament d'aquesta Xallenger, es va celebrar a Amposta l'entrega dels trofeus als guanyadors i guanyadores tant individuals com per equips. Volem destacar al Club btt La Moleta perquè va ser el guanyador en la categoria d'equips amb mes participació i va ocupar les tres places del podi de xiquetes. Deu ser la taronja de Xerta, que els deu vitaminar a base de be. Moltes felicitats!!
També volem felicitar a tots los clubs organitzadors per la seua feina i la dedicació que hi han posat. Gracies a tots ells, la Xallenger es va consolidant i mos permet gaudir d'unes proves que cada any pugen de nivell.

En quant a la representació del btt Tivissa, l'Angel va rebre el trofeu com a participant en les 7 proves i jo en 6 proves. I tots dos estem molt contents per haver pogut acabar aquestes proves. En unes hem patit molt i en altres hem patit moltissim però mos ho hem passat molt be i, per aixo, l'any que ve repetirem.