diumenge, 18 de novembre del 2012

Entrega de trofeus de la Xallenger Btt Terres de l’Ebre 2012


Ahir es va fer el lliurament dels trofeus als participants de la Xallenger d’enguany al Casal de Benissanet. Cinc dels socis del club teníem trofeus com a Finisher de 6 o 7 proves i cap allà vam anar, a participar de la festa i poder tornar a saludar gent amb la que hem gaudit i patit durant les 7 proves que han conformat la Xallenger 2012.

Lo temps va fer que la festa no fos tant lluïda com tots hauríem volgut perquè hi va haver molta gent de Tortosa i pobles de més avall que no va poder venir per culpa de l’aiguat que els hi estava caient: los barrancs baixaven plens com feia temps que no es veia. Los que vam tenir la sort de ser-hi vam poder tornar a gaudir d’un incombustible amo del micròfon com és Paco. Mos vam fer un bon tip de riure.
Primer es van donar els trofeus als Finishers de 5, 6 i 7 proves, cridant a tots los components del cada club alhora, fet que va agilitzar molt lo lliurament d’aquests trofeus. Després ja es va anar cridant individualment als guanyadors de les diferents categories així com al club amb mes punts i amb mes participants. Finalment un petit aperitiu, xerradeta amb la gent i cap a casa a veure el futbol. Després, naltros encara vam seguir la festa amb un soparet al Missamaroi per celebrar tot lo que hem fet durant aquest any i parlar de nous projectes per l’any que ve. I com que teníem bona corda, un se’n va anar a Vandellos a veure Xeic! i Obrint Pas i als altres encara mos va donar temps d’anar al Kempes a fer un combinat abans d’anar a dormir. I sense patir, perquè ja sabíem que avui no podríem sortir: aigua, aigua i més aigua. I que no s’aturi, que encara recordem com estaven de secs los camins, los bancals i tot lo bosc aquest estiu. Per aquestes terres diem que lo riu és vida i, per tant, l’aigua és vida. Que plogui, que si no podem sortir amb bici, sortirem a buscar caragols.
I ara fins al 2 de desembre, que anirem cap a Xerta per participar en la 12ª Volta a la Moleta.