diumenge, 7 d’abril del 2013

1ª Cronoescalada btt Memorial Cristian Méndez Cavallé



Tot just s’ha acabat la Crono i, mentre l’Angel prepara la paella per tots los voluntaris, aprofito per fer un resum de com ha anat tot ara que encara està fresc en la memòria.
A quarts de vuit del mati ja érem uns quants preparant los últims detalls i esperant que anessin arribant los participants. Lo dia era fred però el cel estava net de núvols, dia perfecte per anar en bici. A les vuit arriben los primers i poc a poc anem repartint pitrals. A tres quarts marxem cap al coll de Monetze i anem repartint gent pel camí: coll del Ventall, coll de la Llena, on ja hi havia un grupet esperant, i cap amunt. Un cop dalt donem l’avís de que ja poden sortir i ràpid, perquè anem amb una mica de retard i a la gent no li agrada esperar. Defectes de la primera vegada que s’hauran de solucionar per l’any que ve...
Surt lo primer grup i, a intervals d’un minut, va sortint la resta de grups. Calculem que el primer pot trigar uns 25 minuts en arribar dalt. Com que tenim temps, aprofitem per menjar l’entrepà que mos havien preparat i intentem no gelar-mos de fred buscant un racó una mica arrecerat. Pels qui no ho sabeu, lo coll de Monetze és lo punt més ventós de Tivissa i pots comptar amb los dits d’una ma los dies de l’any en que no hi bufa el vent. I avui, es clar, bufava i bufava fred. Encara teníem l’últim mos al coll que veiem aparèixer al primer dels corredors, Jose Juan Marrase. I pujava fort, fort. 21: 19. Mareta meua!! Al cap de cinc minuts de rellotge comencen a arribar mes participants i en 45 minuts ja teníem tothom a dalt. Doncs au, ara cap a baix que el fred apreta i no es qüestió d’agafar una galipàndria una setmana abans de la Xallenge.
Baixem mes o menys en grup fins a casa l’Angel on teníem preparats los entrepans i el beure. Fem lliurament de premis, sorteig d’obsequis i foto de grup. Mentrestant arriba un grup de la Penya que avui han fet sortida d’iniciació i han volgut apropar-se a saludar. La majoria dels participants de Mora aprofiten per marxar amb ells cap avall i acabar d’arrodonir un dia de bici.
Des del Club volem agrair a tots los voluntaris lo seu ajut i l’esforç. Sempre s’ha dit i es veritat: sense ells i elles no podríem organitzar res. També volem agrair a Bicicletes Fabregues i Bicisports Aubanell la seua col·laboració en l’organització d’aquesta 1ª Crono. I volem agrair a tots los corredors la seua presencia i les ganes de pujar fins aquí dalt a participar d’un desig de l’Angel i de tota la seua família. Moltes gracies a tots i totes i esperem que l’any que ve pugueu tornar a venir per participar en la 2ª Cronoescalada btt Memorial Cristian Méndez Cavallé.
I abans de marxar a menjar la fantàstica paella, posem la classificació final amb los temps de tothom.

Dones
Montse Lahosa Alcoverro – 28:46
Cristina Mascarreras Sabrià – 29:00


Homes
Jose Juan Marrasé Ortiz – 21:19
Victor Alfonso Bigorra – 26:38
Josep Santapau Jardí – 27:34
Jordi Porta Allende – 28:44
Albert Sancho Sales – 28:52
Sebastià Méndez Alonso – 29:59
Miquel Pino – 30:56
Jacint Castellví – 31:48
Esteve Manuel Pentinat – 32:09
Antoni Vidilla Gil – 35:11
Carles Mascarreras Ballo – 35:29
Jaume Rojals Olivé – 36:52
Xavier Anglada Moron – 38:06
Carles Loscos Jardi – 39:17
Gerard Margalef – 40:16
David Garcia – 41:41

Properament penjarem les fotos, no us poseu nerviosos. També en trobareu a http://www.riberabike.cat/